Zorgverzekering gereformeerde gezindte

Zorgverzekering gereformeerde gezindte

Een zorgverzekering voor de gereformeerde gezindte, bestaat dat? Onze ‘Bewust Verzekerd’ polis is de enige principiële zorgverzekering voor mensen die bewuste keuzes willen maken. Care4Life is sinds 1 januari 2023 de enige zorgverzekeraar die deze principiële polis aanbiedt aan christelijk Nederland.

 

Care4Life is de aanbieder van zowel deze principiële zorgverzekering voor onder andere de gereformeerde gezindte, als een reguliere basisverzekering. Ook mensen die ons gedachtengoed ondersteunen maar toch de vrijheid willen hebben om te kiezen voor een reguliere basisverzekering kunnen dus bij ons terecht.

 

Binnen onze principiële zorgverzekering worden onder andere levensbeëindigende behandelingen als abortus provocatus en euthanasie niet vergoed. Dit geldt ook voor onder andere genetische onderzoeken die de ongeboren vrucht kunnen schaden en genderveranderende operaties. Doordat er geen dekking wordt geboden voor deze behandelingen, is dit bij uitstek een zorgverzekering die aansluit bij de gereformeerde gezindte.

 

Care4Life biedt door de ‘Bewust Verzekerd’ polis, als enige zorgverzekeraar in Nederland een passende zorgverzekering voor de gereformeerde gezindte. Binnen de gereformeerde gezindte zijn er veel verschillende gedachtes over verzekeren, ook telt deze gezindte een groot aantal gemoedsbezwaarden. Voor christenen die zich toch willen verzekeren is een zorgverzekering die past bij normen en waarden binnen de gereformeerde gezindte, een verantwoorde keuze. Care4Life heeft met de ‘Bewust Verzekerd’ polis een zorgverzekering op maat kunnen maken, waarbinnen rekening wordt gehouden met de geboden.

binnen zorgverzekering gereformeerde gezindte

Daarnaast vergoedt Care4Life ook zorg die verleend wordt door christelijke zorgverleners. Zorg door christelijke zorgverleners wordt door veel mensen binnen de gereformeerde gezindte als zeer prettig ervaren. Denk bijvoorbeeld aan christelijke kraamzorg. Het is prettig als u en uw gezin in deze kwetsbare periode verzorgd worden door mensen met een gedeelde achtergrond. Bijvoorbeeld om uw kinderen na het eten voor te lezen uit te Bijbel en samen te bidden en danken.
Ook in het geval van christelijke psychotherapie is het prettig om gehoord en geholpen te worden die bekend is met uw achtergrond in de gereformeerde gezindte, gewoontes, normen, waarden en patronen die daarmee gepaard gaan. In een dergelijk geval is het prettig als uw problematiek geplaatst kan worden in de context van uw achtergrond, die bekend is bij uw zorgverleners.

 

Contact over zorgverzekering voor de gereformeerde gezindte

Wilt u meer informatie over onze zorgverzekering voor de gereformeerde gezindte? Lees dan verder op deze website.

 

Heeft u vragen?

Daarnaast kunt u met vragen altijd terecht bij onze betrokken medewerkers. Wij zijn per mail en telefoon te bereiken voor antwoorden op uw vragen.
Het team van Care4Life heeft veel ervaring met een zorgverzekering voor de gereformeerde gezindte. Wij helpen u graag met eerlijke en vertrouwde antwoorden zodat u bewuste keuzes kunt maken, die passen bij uw principiële normen en waarden. Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van nieuws.