Ons verhaal

De dagelijkse leiding bestaat uit drie (zakelijke) kameraden: Hans, Kees en Kevin. Drie rasondernemers, ieder met specifieke kwaliteiten en tekortkomingen, waarbij we elkaar perfect aanvullen. Gepokt en gemazeld binnen de verzekeringswereld.

Uitgangspunt is dat wij als persoon en als bedrijf willen inspelen op de behoeftes van ons klanten/relaties. Alleen op deze manier kunnen wij ons onderscheiden van de verzekeringsconcerns die veelal zijn gericht op massale standaard aanbiedingen.

Ruim 30 jaar waren wij de bevlogen krachten achter Dominass assurantiën bv, dé predikantenverzekeraar. Voor deze fijne en speciale doelgroep hadden wij een zorgverzekering samengesteld die voorzag in specifieke voorwaarden, juist voor predikantsgezinnen. Ruim 80% van alle predikanten in Nederland hadden hun zorgverzekering bij ons ondergebracht, iets waar we tot op de dag van vandaag tevreden op terugkijken.

Ook waren wij de grondleggers van Prima voor elkaar bv, hét assurantie advieskantoor van de Neder Betuwe. Ook voor deze samenleving hadden wij unieke voorwaarden opgenomen in de zorgverzekering.

Nadat wij onze bedrijven in 2021 hadden overgedragen kregen wij ruimte om ons te richten op een nieuwe zorgverzekering. Dit omdat er een enorme leemte zou ontstaan zodra de bestaande principiële zorgverzekeraar er mee zou stoppen. Iets wat in 2023 daadwerkelijk gebeurde.

Met Care4Life geven wij ruimte aan verzekerden die hechten aan de beschermwaardigheid van het leven. Verzekerden die zich thuis voelen bij een zorgverzekeraar waar je bewuste keuzes kunt blijven maken. Onze unieke Bewust Verzekerd Basisverzekering biedt mensen de mogelijkheid achter hun principes te blijven staan.

Door goed te luisteren naar onze relaties en daarbij gebruik te kunnen maken van onze kennis, gekoppeld aan samenwerking met de juiste partners, staan wij dagelijks met een glimlach klaar om u van dienst te zijn.

Hans van Klaarbergen

Algemeen directeur

Opgegroeid in de Neder Betuwe. Getrouwd en vader van twee volwassen kinderen, inmiddels opa van een prachtige kleindochter. Ik ben mijn hele leven werkzaam in de verzekeringsbranche. Samen met mijn vader Wiebe was ik vanaf 1987 adviseur en later directeur van Dominass. Sinds 2007, samen met mijn broer Kees, de oprichter van Prima voor elkaar.

Een mensen mens, luisterend oor en verbinder. Daarnaast mag ik met verzekeraars om tafel als het gaat over verzekeringstechnische zaken. Samen met Kevin geef ik sturing aan alles op het gebied van commerciële activiteiten.

Kees van Klaarbergen

Financieel directeur

Evenals mijn broer opgegroeid in de Neder Betuwe. Getrouwd en vader van twee zonen en een dochter.

Na vijf jaren bij PTT Telecom (o.a. als organisatieadviseur) heb ik in 1996 de overstap gemaakt naar de verzekeringsbranche. Heb daar geen dag spijt van gehad. Samen met Hans 25 jaar leiding mogen geven aan twee geweldig mooie bedrijven, Dominass en Prima voor elkaar.

Nu als een vis in het water bij Care4Life. Blij met deze geweldig mooie nieuwe uitdaging. Ben een verbinder/organisator die elke dag opnieuw streeft naar excellente dienstverlening. Coördineer naast mijn taken als financieel directeur ook alle dagelijkse zorgvragen. Het is een dankbare taak om elke dag opnieuw relaties te kunnen helpen.

Kevin Dirksen

Commercieel directeur

Geboren en opgegroeid in Wijk bij Duurstede en later verhuisd naar de Neder Betuwe. Intussen woonachtig in Utrecht samen met mijn gezin. Na mijn studie ben ik de verzekeringsbranche ingerold waar ik vervolgens 17 jaar werkzaam ben geweest bij Dominass, de predikanten verzekeraar en Prima voor elkaar. Waar ik jaren met veel plezier samen heb gewerkt met Hans en Kees met wie ik nu aan deze mooie nieuwe uitdaging ben begonnen.

Bij Care4Life houd ik me bezig met alles wat met commercie te maken heeft. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor onze tussenpersonen, bedrijven en studentenverenigingen.

Care4Life werkt samen met Aevitae en EUCARE

Care4Life bemiddelt in de aanvraag voor uw zorgverzekering. U ontvangt via Care4Life het polisblad. De uitvoering van de zorgverzekering wordt gedaan door Aevitae B.V. (AFM nummer 12008625). EUCARE heeft hiertoe Aevitae volmacht verleend. Informatie die betrekking heeft op de uitvoering van uw zorgverzekering vindt u op www.aevitae.com. Daar vindt u ook het privacy statement van Aevitae.

Samengevat:

De dagelijkse behandeling van declaraties en de incasso van premies wordt verzorgd door Aevitae.

Er staat een ervaren zorgteam klaar met veel kennis op het gebied van alles wat met zorgverzekeringen te maken heeft. Samen met de specialisten van Aevitae kunnen wij direct behulpzaam zijn bij alle vragen en opmerkingen rond uw zorgverzekering.

Ons zorgcollectief is ondergebracht bij EUCARE.

EUCARE maakt het mogelijk om een principiële Basisverzekering aan te bieden waarbij de beschermwaardigheid van het leven centraal staat.