Over Care4life

PERSBERICHT

Nieuwe christelijke zorgverzekering Care4Life staat voor bewuste keuzes

Met de lancering van Care4Life, een initiatief van actieve ondernemers uit de Neder-Betuwe, is een unieke zorgverzekering beschikbaar. Speciaal voor mensen die bewust keuzes willen maken, die staan voor de eigen, principiële christelijke normen en waarden.

Deze groep gelijkgestemden laat luid en duidelijk de roep om een zorgpolis klinken waarbinnen bijvoorbeeld geen ruimte is voor levensbeëindigende behandelingen.

De initiatiefnemers hebben een groot trackrecord in (zorg-)verzekeringsland en hebben samenwerking gezocht met Aevitae. Aevitae is een zeer ervaren zorgverzekeringspartner, gespecialiseerd in maatwerk voor specifieke doelgroepen en werkgevers.

Deze partij heeft eveneens ruime ervaring met zorgverzekeringen waaraan christelijke waarden en normen ten grondslag liggen.

Via Care4Life is bewust kiezen mogelijk. Kiezen voor christelijke zorg, kiezen voor leven. Care4Life biedt twee basisverzekeringen waarbinnen het aanbieden van zorg volgens christelijke normen en waarden centraal staat.

Bewust aanbieden van twee polissen

Binnen het aanbod bestaat de mogelijkheid om te kiezen voor 2 soorten polissen. Enerzijds een principiële basisverzekering waarbinnen bijvoorbeeld  geen ruimte is voor levensbeëindigende behandelingen anderzijds een reguliere basisverzekering waarbinnen christelijk zorg maar ook christelijke zorgverleners vergoed worden.

Care4Life kiest ervoor om bewust te investeren in mensen en de wereld eromheen. Zo hechten zij veel waarde aan het investeren in maatschappelijk initiatieven en in ‘groene’ keuzes.

Op deze website vindt u meer informatie, kunt u uw gegevens achterlaten en vanaf 15 november ook bewust kiezen voor deze unieke zorgverzekering.

Care4Life werkt samen met Aevitae en EUCARE.

Care4Life bemiddelt in de aanvraag voor de zorgverzekering. U ontvangt van Care4Life het polisblad. De uitvoering van de zorgverzekering wordt gedaan door Aevitae B.V. (AFM nummer 12008625). EUCARE heeft hiertoe aan Aevitae volmacht verleend. Deze site helpt u bij de keuze van uw zorgverzekering. Informatie die betrekking heeft op de uitvoering van uw zorgverzekering vindt u op www.aevitae.com . Daar vindt u ook het privacy statement van Aevitae.