Christelijke zorg

Christelijke zorg

Christelijke zorg, vertrouwd en veilig

Care4Life voorziet in christelijke zorg. Christelijke zorg is voor veel mensen een belangrijk en vertrouwde aanvulling op hun zorgbehoefte. Wanneer mensen zorg ontvangen is het prettig als deze zorg aansluit op hun eigen leven, levensovertuiging, normen en waarden of verleend wordt door gelijkgestemden.

Bij Care4Life zetten we ons in om deze christelijk zorg zo veelzijdig mogelijk aan te bieden. Zo werkt Care4Life samen met christelijke geriatrische zorginstanties, dat zijn bijvoorbeeld revalidatiehuizen waar mensen op leeftijd met een nieuwe heup revalideren, maar ook met christelijke psychologen, christelijke zorginstellingen of christelijke relatietherapeuten. Mocht een huwelijk of relatie onder spanning komen te staan, dan staat niet alleen de relatie of de huwelijksband maar vaak gelijk ook het gezin, de omgeving, werk en zelfs kerkelijke betrokkenheid onder druk. In een dergelijke situatie voelt het veilig en vertrouwd om met een gekwalificeerde therapeut een opbouwend traject aan te gaan. Heeft u de behoefte om van gedachten te wisselen over christelijke zorg en de inhoud ervan? Neem contact op via e-mail of telefoon, onze kundige medewerkers staan u graag te woord.

 

Omgeven worden door gelijkgestemden, verzorgd worden door mensen uit de eigen geloofsgemeenschap, geven gevoelens van veiligheid, vertrouwen en geborgenheid. Deze positieve gevoelens zijn belangrijke kernwaarden voor de gezondheid van mensen. Als deze kernwaarden positief ingevuld worden, werkt dit bevorderend bij herstel.

Geven om leven

Care4Life is voor een christelijk Nederland. Bij Care4Life, onze naam verraadt het al, geven wij om leven. Om ongeboren leven, om bestaande levens, om leefomgeving, als het om mensen gaat, spannen wij ons uitermate in om zorg op maat te bieden.

Care4Life biedt als enige zorgverzekering in Nederland, een zogenaamde principepolis. Binnen deze principepolis worden behandelingen als abortus provocatus, euthanasie, gender veranderende operaties, genetische onderzoeken etc. niet gedekt. Binnen de principepolis wordt christelijke zorg vergoed. Ook binnen onze reguliere natura- en restitutie verzekering valt christelijke zorgverlening onder de dekking. Wilt u meer weten over de exacte inhoud van onze zorgverzekeringen? Bekijk dan onze polisvoorwaarden of neem contact op.

 

Enige christelijke zorgverzekeraar

Care4Life is een betrouwbare zorgpartij voor christelijk Nederland en sinds 1 januari 2023 ook de enige partij voor christelijk Nederland. Care4Life biedt als enige zorgverzekeraar in Nederland nog de zogenaamde principepolis aan. Voor veel mensen die worstelen met hun principes als het gaat om levensbeëindigende behandelingen, is dit een zorgverzekering op maat die aansluit bij hun geloofs- en/of levensovertuiging.

Altijd tijd voor mensen

Persoonlijk en dichtbij met christelijke zorg

Mocht u meer informatie zoeken of heeft u specifieke vragen over Care4Life, over onze principepolis of over christelijke zorg, dan kunt u ons bereiken via ons telefoonnummer, social media of via e-mail. Ook als u gewoon eens van gedachten wilt wisselen over onderwerpen, bijzondere zorgverlening, christelijke zorg, andere zaken of dilemma’s, dan staan wij voor u klaar! Care4Life staat voor persoonlijk contact. Mensen zijn de drijfveer binnen ons team. Mensen staan altijd centraal, zowel in onze bedrijfsvorming, in ons team en in onze klantrelatie. Het Care4Life team staat voor u klaar. Bezoek onze Facebook-pagina voor diverse keuze-verklaringen.