Christelijke zorgverzekering

Christelijke zorgverzekering

Care4Life: dé bewuste keuze

Mensen die kiezen voor een christelijke zorgverzekering maken vaak bewuste keuzes in hun leven. Bewuste keuzes in hun dagelijks leven, maar ook bewuste keuzes als het gaat om wonen, scholing en zeker ook zorg. Zijn u en uw familie ook op zoek naar een zorgverzekering die aansluit bij jullie keuzes en manier van leven? Dan biedt Care4Life de zorgpolis die keuze mogelijk maakt, voor u en uw familie.

Bent u op zoek naar een zorgverlener die aansluit bij úw normen en waarden, gewaarborgd door een christelijke zorgverzekering? Care4Life is een zorgverzekering waaraan christelijke normen en waarden ten grondslag liggen. U kunt kiezen uit twee basisverzekeringen, waardoor het mogelijk is om bewuste keuzes vóór leven te (blijven) maken.

Christelijke zorgverzekering mét principepolis

Care4Life is een christelijke zorgverzekering die naast een basisverzekering waarbinnen ruimte is voor christelijke zorgverleners en bewuste keuzes voor specifieke zorg, ook een zogenaamde principepolis aanbiedt waarbinnen geen ruimte is voor levensbeëindigend handelen.

Een christelijke ziektekostenverzekering is gebaseerd op christelijke normen en waarden over leven. Care4Life heeft haar polisvoorwaarden en samenwerkingen dan ook samengesteld op basis van deze normen en waarden. Wij geven om leven, staan voor bewuste keuzes. Zowel voor mensen als voor hun leefomgeving. Care4Life draagt actief bij aan een prettige en gezonde leefomgeving. Wij staan voor bewuste keuzes, vóór leven, kortom zorgen om en voor leven.


Bewust zorgen voor de wereld om ons heen

Care4Life is de christelijke zorgverzekering die de bewuste keuze biedt voor iedereen. Behoor jij, u of u en uw familie tot de christelijke groep, in welke hoedanigheid dan ook, dan biedt Care4Life de mogelijkheid om ook uw zorgverzekeringsportefeuille bewust onder te brengen. Wij bieden twee polissen, een basisverzekering die onder andere ook christelijke zorgverleners vergoedt, maar ook de zogenaamde principepolis waar levensbeëindigende behandelingen uitgesloten zijn. Daarnaast zet Care4Life zich als organisatie in voor de wereld, voor mensen en de leefomgeving van mens en dier. Dit doen we door bewust te investeren in maatschappelijke kwesties, in ‘vergroening’  etc. Zo delen wij op beurzen als de Familiedagen in Gorinchem een kleine groene attentie uit; een leuk tasje met daarin een kleine boom of struik.

Bewust kiezen voor christelijke zorgverzekering

Vandaag de dag is er zoveel om te kiezen. Waar Nederland in een groot deel van de 20e eeuw als het ware ingedeeld was in een verzuilde samenleving, is dat anno nu compleet veranderd. In een verzuilde samenleving was het duidelijk in welk ‘hokje’ iemand hoorde. Als je onderdeel was van een groep, dan wat het logisch welke keuzes de groep en jijzelf daarbinnen maakten.
Vandaag de dag is daar veel mindere sprake  van, waardoor er ook echt individuele keuzes gemaakt moeten worden. Of liever, bewuste keuzes.

Bij Care4Life helpen wij daar graag bij. Een samenleving maak je samen, een prettig leefklimaat ook. Kiezen voor een christelijke zorgverzekering? Waarom, vraagt u zich wellicht af. Ook in het Nederlandse zorglandschap is er – gelukkig – keuzemogelijkheid als het gaat om behandelaars en behandelingen.

Bij vragen of twijfels kunt u gerust contact met ons opnemen via de onderstaande button. Gemakkelijk op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook.