Gemoedsbezwaarden zorgverzekering

Gemoedsbezwaarden zorgverzekering

Bent u gemoedsbezwaard en zoekt u een alternatief?

Als u zich vanuit een levensovertuiging niet verzekert dan bent u wellicht gemoedsbezwaard als het gaat om het afsluiten van een verzekering. Als u gemoedsbezwaard bent, dan hoort u bij de groep van circa 11.000 gemoedsbezwaarden die duidelijke keuzes maakt en principes hanteert. Om geen premies te hoeven betalen, heeft u een ontheffing nodig en betaalt u extra belasting. Van oudsher horen veel mensen die gemoedsbezwaard zijn bij de gereformeerde gezindte. Steeds meer mensen met een gemoedsbezwaarde achtergrond, vanuit hun gezin of achtergrond of door eigen keuze, zijn toch op zoek naar een alternatief. Een bewust alternatief, een christelijk alternatief. Care4Life biedt dat alternatief.


Gemoedsbezwaard en verzekering

Herkent u zich in bovenstaande omschrijving, maar bent u misschien uit interesse op onderzoek uitgegaan naar een andere mogelijkheid?
Wij denken graag met u mee.
Misschien zijn er dingen veranderen in uw gezinssituatie, heeft er zich een ontwikkeling voorgedaan op medisch gebied of bent u tot andere inzichten gekomen. Onze christelijke ziektekostenverzekering Care4Life kan het antwoord zijn op uw keuzevraag. Care4Life biedt twee polissen die gebaseerd zijn op christelijke normen en waarden. Onze Bewust Verzekerd polis bestaat uit een basisverzekering die ruimte biedt voor zorg door christelijke zorgverleners. Daarnaast bieden we de Bewust Verzekerd principepolis. Binnen deze zogenaamde principepolis is geen ruimte voor levensbeëindigende behandelingen als abortus provocatus of euthanasie.

Verzekeren voor gemoedsbezwaarden

Zijn jij, u of u en uw familie onderdeel van de groep gemoedsbezwaarden en is de keuze tussen wel of niet verzekeren soms moeilijk te maken? Care4Life is bij uitstek de bewuste keuze voor een christelijke zorgverzekering. Is het soms moeilijk om als gemoedsbezwaarde persoon of familie de juiste afweging te maken of vraagt u zich soms af hoe een zorgverzekering aan kan sluiten bij een christelijke levensstijl? Wij informeren u graag over hoe Care4Life het verschil kan maken op het gebied van principes en bewuste levenskeuzes in het christelijke zorglandschap.


Ervaring in verzekeren met gemoedsbezwaarde achtergrond

Van oudsher hebben de initiatiefnemers achter Care4Life, dat opereert onder Aevitae, veel ervaring met verzekeren in de gereformeerde gezindte. Onder andere door hun activiteiten in de Betuwe. Daar is nu ook de vaste standplaats van Care4Life gevestigd, in Dodewaard om precies te zijn. Wij weten precies waar de zwaartepunten liggen als het gaat om verzekeren. Mocht u twijfelen over wel of niet verzekeren of wilt u meer weten over de mogelijkheid om te verzekeren, dan kunt u contact met ons opnemen. Het team van Care4Life bestaat uit adviseurs die veel affiniteit hebben met christelijk leven op reformatorische grondslag.

Vraagstukken verzekeren en gemoedsbezwaard

Care4Life geeft u graag alle informatie en wetenswaardigheden met betrekking tot onze restitutiepolis of onze natura-polis, ofwel de twee varianten van een christelijke ziektekostenverzekering die aangeboden worden door Care4Life. Als u op dit moment behoort tot de groep gemoedsbezwaarden zijn er ongetwijfeld vraagstukken die u bezig houden.

U en uw familie kunnen bijvoorbeeld vragen hebben over de combinatie van een bewuste levensstijl, gebaseerd op christelijke normen en waarden, en verzekeren. De afweging tussen wel of niet verzekeren of de keuze voor welke zorgverzekering ligt bij u, maar wij voorzien u graag van alle informatie die u kan helpen om een bewuste keuze te maken.

Bij vragen of twijfels kunt u gerust contact met ons opnemen via onderstaande button. Gemakkelijk op de hoogte blijven? Volg ons op Facebook.